In Uncategorized on
23. oktober 2016

Jeg nådde målet mitt!

IMG_0119I dag løp jeg og Mats Bygdøymila for første gang. Jeg hadde satt meg et mål om å løpe på under 50 minutter, men i går var det Jubileum med NHH og det ble absolutt ingen ideell oppladning dagen før.

Ekstra gøy var det derfor at jeg nådde målet mitt, riktignok bare med noen sekunder, men jeg klarte det så det må være lov å være litt stolt av seg selv nå!

Det var utrolig god stemning på Bygdøy i dag og jeg får alltid påfyll av løpemotivasjon når jeg deltar på slike løp – Det kan virkelig anbefales å melde seg på et løp hvis motivasjonen ikke er på topp. Det gir motivasjon både før og etter løpet.

Ellers tok jeg med meg følgende erfaring fra det å løpe 1 mil:

  • Husk at du konkurrerer mot deg selv, la deg motivere av å slå dine mål, ikke andres! Å gjennomføre et 10 km løp er utrolig bra i seg selv 🙂
  • Det er faktisk et godt stykke, ikke bruk opp alle kreftene de første 5 km
  • Forde om gradene har sunket ute var det nok med en t-shorte og settet mitt fra Ladysport, det varmet godt. Jeg droppet hansker og lue og det er jeg glad for, det blir ubehagelig å løpe hvis man føler seg for varm
  • Drikk godt før start
  • Bygdøymila var mer kupert enn jeg hadde sett for meg, men til gjengjeld mye bedre underlag enn løp som Oslo Maraton

Jeg fikk et skikkelig motivasjonskikk av å nå målet jeg hadde satt meg, det hadde jeg ikke trodd jeg skulle klare. Samboeren min Mats var helt RÅ og løp på 41 minutter, jeg er så heldig som har en så sprek kjæreste som er med på sportye opplevelser.

Ønsker dere en fin søndag videre!

//Sporty hilsen fra Maria 🙂

Blogglistenhits

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil kanskje også like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial