In Uncategorized on
25. oktober 2016

Helgens antrekk

IMG_0115IMG_0116

Antrekk fra Oxholm 

Jeg pleier ikke å bruke mye tid på shopping. Jeg liker å kle meg fint, men synes stressa folk på kjøpesenter er det værste som finnes.  Dessuten vil jeg heller bruke fritiden min på andre ting. Derfor har jeg bare 3-4 butikker jeg går innom når jeg skal shoppe og disse er stort sett Oxholm, H&M, Massimo Dutti og Fillipa K. Med disse butikkene skal det mye til for at jeg ikke finner noe fint.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått et lite samarbeid med kles- og nettbutikken Oxholm. De har mange veldig fine merker blant annet Fillipa K, Ganni (elsker kjolene deres!), mange norske designere og mye mer fint. Jeg synes at klærne de plukker ut fra de ulike merkene representerer stilen min veldig godt. I helgen fikk jeg dette fine antrekket i anledning Jubileums-show i posten. Toppen er fra Anine Bing, og skjørtet fra Cathrine Hammel. Ekstra koselig var det at de la med øredobber og en liten ekstra gave.

IMG_0117

IMG_0118

Oxholm har både nettbutikk og vanlig butikk. Nå har de gratis frakt i nettbutikken, i tillegg til at man får med en liten gave når man bestiller. Jeg synes også det er utrolig behagelig å gå innom butikken deres. Selgerne er ikke masete (dette er veldig viktig for meg!) og dessuten er de veldig flinke til å sette sammen antrekk.

Jeg har forresten fått veldig mange koselige tilbakemeldinger på bloggen, det setter jeg så utrolig stor pris på. Det har vært litt skummelt å «åpne» seg helt opp for offentligheten. Og da betyr slike tilbakemeldinger mye. Spesielt liker jeg de tilbakemeldingene om at bloggen oppleves som ekte. Det er utrolig viktig for meg. Jeg har vært så heldig at jeg har fått noen samarbeidspartnere på bloggen min, men dere skal vite det at jeg bare sier ja til de aktørene jeg kan gå god for selv.

Ha en sporty uke videre!

//Sporty hilsen fra Maria

Blogglistenhits

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil kanskje også like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial