In Uncategorized on
1. november 2016

November Challenge: Løp ute!

IMG_0102

Dagene flyr virkelig av gårde, og vi er allerede i november!

I dag er en ganske spesiell dag for meg og Mats fordi vi har overtatt vår aller første leilighet sammen. I tillegg har jeg lyst å dele en ny Challenge med dere: Løp ute!

Grunnen til at jeg valgte akkurat dette er fordi ingenting er som den gode følelsen etter en løpetur ute i frisk luft. Dessuten regner jeg med at mange av dere sitter inne på kontor eller lesesal store deler av dagen og da er litt frisk luft virkelig gull verdt!

I det siste har det blitt både kaldere og mørkere ute og jeg synes det er tyngre å komme seg ut. Men med noen tips og triks håper jeg å motivere både meg selv og dere til å løpe ute og kjenne på den gode følelsen etterpå 🙂

Slik skal jeg komme meg ut på løpetur:

Planlegge: Hver søndag pleier jeg å lage en grov skisse for hva jeg skal gjøre kommende uke. Jeg kommer til å planlegge når jeg skal gjennomføre øktene i denne «søndags-planleggingen». Min erfaring er at hvis jeg planlegger trening på forhånd så er det mye større sannsynlighet for at den faktisk blir gjennomført.

Lage et mål: Jeg oppfordrer dere til å sette dere et mål for hvor mange økter dere skal gjennomføre i november. Jeg skal forsøke å gjennomføre 2 løpe-økter ute i uken i hele november.

Være fornøyd med korte og effektive økter: En god økt på 30 minutter er mer enn godt nok! Jeg tror terskelen for å komme seg ut blir lavere hvis du på forhånd vet at om 30 minutter så er du ferdig trent.

Den gode følelsen: Minn deg selv på den gode følelsen du hadde etter sist gang du løp ute.

Avtal med en venninne eller venn: I forbindelse med denne Challengen er ingenting bedre enn å gå sammen to og to og bli enige om å pushe hverandre til å komme seg ut på løpetur.

Og sist men ikke minst: Nyt løpeturen, prøv å assosiere løping ute med noe positivt. Hvis du en dag absolutt ikke har lyst å dra ut på løpetur, så ikke gjør det. Jeg synes at treningsglede skal være gjennomgående.

Det kommer til å komme en kul konkurranse om noen dager,  da kan dere vinne en veldig fin premie.

Nå er det utpakking for alle pengene her 🙂

Ha en fin tirsdagskveld!

//Maria

Blogglistenhits

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Status på November Challenge og konkurranse! | Treningsglede & Livsstil med Maria

    […] tenkte å minne dere på Challengen min for denne måneden som er å løpe ute, selv prøver jeg å gjennomføre 2 økter i uken, og […]

    6. november 2016 at 12:22 Reply
  • Leave a Reply

    Du vil kanskje også like

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial