In Interiør, Treningsglede on
20. november 2016

Min favorittspilleliste til 4×4 intervaller og litt nytt til leiligheten

img_0215

Vårt nyeste tilskudd i leiligheten er en høytaler fra Geneva, jeg liker spesielt godt at man kan koble seg til direkte via Bluetooth. I tillegg synes jeg den passer fint sammen med resten av vinduspynten fra Townhouse (adlinks)

Jeg synes musikk er utrolig motiverende når jeg trener. Hvis du ikke allerede har det, så lag en treningsspilleliste. Jeg har egne lister for løping, spinning og styrketrening. Og når jeg legger til en ny favorittsang så gleder jeg meg alltid ekstra mye til neste treningsøkt.

I dag tenkte jeg å dele min favorittliste til 4×4 intervaller, den inneholder 5 sanger, de 3 første bruker jeg på hvert sitt intervall og de to siste bruker jeg på det siste. Skrillex låta er perfekt til avslutningen:


Intervall 1: DVBBS: We Are Electric

Intervall 2: Martin Garrnix: The Only Way Is Up

Intervall 3: Can´t Feel My Face: The Weekend (Elsker denne!)

Intervall 4: Kays N Krates:  Are We Faded og de to sise minuttene gir jeg ALT og setter på Skrillex: Bangerang

Dere finner hele listen på Spotify her, med oppvarming, pause og nedtrappingssanger 🙂

Gleder meg til forkjølelsen gir seg og jeg kan komme meg ut på løpetur. Det er så utrolig kjedelig å være syk, men trening og forkjølelse er ingen god kombinasjon så får nøye meg med gåturer enn så lenge. Krysser fingrene for at jeg snart er frisk og rask 🙂

I morgen tenkte jeg å dele et nytt mandagstips med dere, denne gangen om noe som forandret mitt forhold til trening helt.

Ha en fin søndag!

//Maria

Blogglistenhits

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil kanskje også like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial