In Jul, Treningsglede on
26. desember 2016

Trening i romjula – I samarbeid med Bymiljøetaten

God morgen dere 🙂

Like før jul ble jeg kontaktet av Bymiljøetaten i Oslo som lurte på om jeg ønsket å være med å bidra til deres romjulsoppfordring:  Å oppleve naturen i Oslo på en aktiv og morsom måte, dette synes jeg var litt stas, og jeg kunne selvsagt ikke si nei til det 🙂

Et av mine beste tips til turer i Oslo er:

En lang gåtur langs Havnepromenaden, jeg liker å legge inn noen styrkeøvelser i turen for å gi den en morsom tvist. Det trenger ikke å være så mye, jeg synes 3 øvelser er perfekt. Under har jeg satt sammen 3 øvelser som jeg synes er enkle å gjennomføre og som får deg til å kjenne at du har trent. Jeg pleier å kjøre 3 sett av hver øvelse:

Pushups 10×3:img_0990-1 img_0387-2

Squat jumps 10×3 (denne blir jeg ALLTID støl av):img_0392 img_0394-1

Triceps 8×3 (Denne er litt tung så det holder med 8 reps):img_0390img_0992-1

Denne treningsparken finner du ved Skøyen Båtforening ved Frognerkilen langs Havnepromenaden.

En ekstra motivasjon for å komme seg ut i romjulen er Bymiljøetatens fotokonkurranse:

Del et bilde av dine beste opplevelser i Oslo på Instagram slik at andre kan bli inspirert til å komme seg ut. Husk å skrive hvor bildet det er tatt og bruk hashtag #OpplevOslo. Bymiljøetaten trekker 5 vinnere som får et gavekort på 500 kroner 🙂 Sjekk også ut profilen til Bymiljøetaten her for masse god inspirasjon til å oppleve Oslo, i romjulen deler de dessuten filmer og bilder av 6 ulike steder du kan oppleve byen på en morsom og aktiv måte.

Nå står litt frisk luft på planen før turen går tilbake til Oslo 🙂 Ønsker dere en aktiv mandag!

//Maria

Blogglistenhits

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil kanskje også like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial