10 tips til en bedre hverdag!

I dag har jeg lyst å dele mine 10 beste tips til en bedre hverdag med deg, de er som følgende:  

  1. Nok søvn: Jeg anbefaler å bruke en alarm også for når du skal legge deg og å ha mobilen på et annet rom en soverommet.
  2. En gå- eller joggetur hver dag: Det er utrolig hvor mange problemer som kan løses eller hvor mange nye idéer som kommer når vi bare beveger oss litt!
  3. Frukt og grønt til hvert måltid: Jeg føler meg så mye bedre når jeg spiser riktig, dessuten blir kroppen glad når den får god og ren næring!
  4. Vær med venner og familie som gir deg positiv energi: Nære relasjoner er viktig for å ha det bra i hverdagen husk særlig på å prioritere relasjoner som heier på deg og dine mål!
  5. Sett av tid til å gjøre ingenting: Dette er superviktig og må inn i kalenderen det også.
  6. Ha fokus på tre mål de neste 90 dagene: Kaos og stress skyldes ofte at vi skal gjøre litt av alt, jeg anbefaler og ha fokus på tre overordnede målsetninger de neste 90 dagene, skriv de ned og legg de på nattbordet så du ser de hver dag. Alt som ikke leder deg til disse tre målene kan vente 
  7. Ha et bevisst forhold til tekniske dupeditter: La mobilen ligge igjen i jakken når du er på besøk, ha den gjerne på et annet rom en der du oftest oppholder deg hjemme og jobb med å redusere tid foran mobil og skjerm.
  8. Sett av tid til å gjøre det du liker aller best: Om det er TV-serier, strikking eller hva som helst sett av tid til det. Jeg elsker å gå tur i fjellet (som på bildet) og prøver å få til i alle fall en tur i måneden!
  9. Lytt og lær til andre inspirerende mennesker: Jeg elsker å bli inspirert av andre og lytter mye til podcaster, mine favoritter er: Kostholdspodden, Treningspodden og Ingefær Podcast
  10. Bruk en todo-liste: Skriv ned alle gjøremål du kommer på i en liste, jeg anbefaler appen “Google Keep” som har avhukingsbokser!

Sånn, det var mine beste råd, håper du får nytte av de 🙂  

//Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *