Hverdagsmagi

Gavetips og giveaway

Jeg er  veldig glad i å gi gaver, og velger stort sett alltid noe personlig eller en opplevelse. Men jeg synes det kan være ganske tidkrevende og vanskelig å finne noe som faller i smak.

Mens jeg var på ferie fikk jeg tilsendt dette lekre smykket fra Jane Køning med to M-er på. I tillegg fikk jeg mulighet til å dele ut et tilsvarende til en av leserne mine! Dere kan velge trykk selv, og da kan dere velge mellom bokstav eller tall. Du finner konkurransen på min Instagram her.

Det må jo være det perfekte gavetipset til en du er glad til Valentines? Jeg ble i allefall veldig glad for mitt og kommer til å bruke dette masse. Du finner smykket mitt her (adlink), de hadde forresten veldig rask levering på bare 2 dager.

//Maria

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial