Reiser

Stress ned i Estland

I samarbeid med turistforeningen i Estland

Jeg og Mats elsker å reise og oppleve nye steder, det gir meg inspirasjon og ikke minst avkobling fra hverdagen. Med fulltidsjobb, instruktørjobb på Elixia og blogg og Instagram i tillegg er jeg avhengig av å koble helt av når jeg først har fri. Det er dog lettere sagt enn gjort, men når man reiser bort synes jeg dette er enklere.

For litt siden ble jeg spurt av turistforeningen i Estland om jeg ville komme dit for å oppleve naturomgivelsene Estland har å by på og rett og slett stresse ned med spa og rolige omgivelser. Det synes jeg var veldig stas og naturelskeren som jeg er så sa jeg selvfølgelig ja til det!

Jeg begynner snart i ny jobb og har selvsagt lyst å stå på litt ekstra og da er det perfekt med en tur i helgen hvor man får senket skuldrene skikkelig.

Jeg kommer til å ta mange fine bilder under turen, men i forkant har jeg googlet litt og det ser ut som Estland har mye fin natur å by på!

Det tar forresten bare 1,5 time å reise til hovedstaden i Estland, Tallin, så det er en fin weekend-destinasjon!

De har også en konkurranse hvor du kan oppleve alt Estland har å by på, premien inkluderer blant annet reise til Estland, overnatting og mye mer! Sjekk den ut på kampanjesiden her 🙂

Se så fint!

Gamlebyen i Tallinn er heller ikke så verst! Perfekt destinasjon for førjulstiden?

Alle bildene er hentet fra www.visitestonia.com.

//Maria

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial