Hverdagsmagi

Høst

I samarbeid med Nikita Hair Da var høsten plutselig her, litt for fort spør du meg, men nå kommer jo snart alle de fine høstfargene så da går det fint!

Dagene flyr av gårde i ny jobb, det er utrolig spennende og veldig mange hyggelig mennesker.

Siden sist har vi vært i et utrolig vakkert bryllup, jeg hadde på meg en utrolig nydelig kjole fra Undorn, som er norsk design. Jeg ble stylet av Laila hos Nikita ved Majorstukrysset som jeg ble veldig fornøyd med. Det ble naturlig sminke og klassisk hår, akkurat slik jeg liker det!

Flinke Laila hos Nikita Masjorstukrysset!

I dag skal vi låne oss en bil hos Hertzbilpool og gå Mørkgonga som er en fjelltur jeg har sett mange dele bilder av på Instagram og lignende som faktisk bare ligger en time fra Oslo, les mer om turen på ut.no her.

Jeg tenkte forresten å lage et innlegg med tips til litt flere turer for oss Osloborgere i løpet av neste uke 🙂

På toppen av Mørkgonga, synes det ser veldig fint ut!

//Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial