Hverdagsmagi

Nytt gulv

I samarbeid med Bislett gulv

For et par uker siden hadde vi Bislett gulv hos oss for å slipe og olje gulvet vårt. Bislett gulv har 25 års erfaring med gulv, og har fokus på å levere høy kvalitet. De som jobber der er enkle å kommunisere med, leverer som avtalt og dessuten er de veldig hyggelige folk.

Som mange andre Oslo-leiligheter har vi orginalt tregulv i leiligheten vår, noe som er utrolig fint hvis man behandler det riktig. Vårt gulv hadde begynt å bli veldig slitt og det så nesten litt skittent ut. Etter råd fra Bislett gulv valgte vi derfor å slipe, hvitolje og legge hardvoks på toppen. Hardvoksen gjør gulvet slitesterkt så man ikke trenger å bekymre seg for søl og lignende.

Jeg synes resultatet ble så fint! Jeg synes hele leiligheten fikk et løft, det ble så lyst og fint!

Selve prosessen tok 3-4 dager, og hvis man ønsker det kan man bo hjemme mens det pågår.

Jeg husker tilbake fra tiden når vi gikk på visninger og at vi ofte valgte bort leiligheter fordi vi ikke likte gulvet. Jeg har alltid tenkt at det er veldig kostbart å ordne, men det er det faktisk ikke.

Jeg synes bildet under illustrerer veldig godt hva jeg mener med at det så litt skittent ut til enhver tid.

Ta gjerne kontakt med de for en gratis befaring, du finner nettsiden deres her, eller send de en email på [email protected]

//Maria

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial