En ny rutine

Innlegg i samarbeid med Oslo Skin Lab

De siste ukene har jeg innført en ny rutine, nemlig The Solution fra Oslo Skin Lab. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg svært sjelden reklamerer for skjønnhetsprodukter, men kollagenpulveret fra The Solution har jeg både hørt og lest mye positivt om, og det finnes i tillegg solide studier på feltet (les gjerne mer her) derfor har jeg lyst å dele litt om dette med dere.

Først og fremst tenkte jeg å fortelle hva kollagenpulver og The Solution er: Kollagen finnes naturlig i kroppen og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig. I slutten av 20-årene synker kollagennivået i huden gradvis og daglig inntak av kollagenpulveret til The Solution bidrar derfor til å redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter.

Jeg synes også det er viktig å nevne at kollagenpulveret til The Solution er 100 % rent, uten tilsetningsstoffer og at det ikke har noen registrerte bivirkninger 🙂

Så hva er min erfaring med The Solution? Så langt merker jeg at jeg har fått mye mer “glød” i huden, jeg pleier alltid å få skikkelig gusten hud og det er så deilig å føle på at jeg ikke har det i år!

Det er utrolig gøy at The Solution faktisk gir effekt ettersom jeg har hatt varierende hell med hudprodukter tidligere. Jeg tenker også at det er en fin måte å forebygge rynker å fine linjer på for meg.

Det skal også nevnes at kollagenpulveret er superenkelt å gjøre til en hverdagsrutine siden det kommer i praktiske porsjonspakker, som gjør det enkelt å vite nøyaktig hvor mye man behøver hver dag samt ta det med på reise. For skal jeg holde meg til en rutine må den være rask og enkel 🙂

Hva blander man kollagenpulveret i? Her kan man enten gjøre det veldig enkelt ved å blande det i et glass vann eller i kaffen, evt. blande det i fargerike smoothier. Pulveret smaker ingenting så her er det fritt frem å gjøre som man foretrekker. Bare vær litt obs på at det bør trekke inn i kald væske et par minutter.

Jeg har fått lov å dele en rabatt med følgerne mine som ønsker å teste The Solution! Ved bruk av denne linken får dere hele 60 % på første bestilling av The Solution og deretter 30 %.

Still meg gjerne spørsmål på Instagram eller i kommentarfeltet hvis dere lurer på noe mer knyttet til The Solution! Jeg kommer også til å oppdatere dere mer på effekten utover vårmånedene.

Ha en aktiv uke videre!

//Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *