Et genialt tips på reise!

Har du noen gang opplevd at flyet ditt er forsinket eller innstilt?

Jeg synes det skjer omtrent annenhver gang, i alle fall en eller annen form for forsinkelse.

Jeg gjør stort sett ingenting med det, først og fremst fordi jeg synes det er veldig vanskelig å vite hvilke rettigheter jeg har så ofte ender jeg opp med å ikke gjøre noe med det fordi jeg ikke vet hvor jeg skal starte.

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om Airhelp som er en genial tjeneste som hjelper deg å beregne hva du har krav på, les mer om forsinket fly rettigheter.

Veldig ofte har man faktisk krav på noe, spesielt ved store forsinkelser! Du kan også beregne kompensasjonen din helt gratis hos Airhelp, du betaler heller ingenting hvis du ikke har rett på noe krav.

Airhelp er også superenkel å bruke, og du trenger ikke fylle ut mangfoldige skjema for å få kompensasjon.

Nå er det snart tid for ferie her! Flere enn meg som gleder seg til ferie? I år blir ikke ferien like varm som fjordårets tur til Seychellene men vi skal blant annet besøke Lofoten i mørketiden noe jeg gleder meg veldig til! Det blir en annerledes og forhåpentligvis veldig fin tur.

Ønsker dere alle en avslappende juleferie!

//Maria Nymo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *