Høststemning i Oslo

IMG_0125

Jakke fra Fleischer Couture (Ad)

IMG_0134

Er så fint ute nå, kan ikke få sagt det nok, er bare å komme seg ut 🙂

I dag har vi hatt en skikkelig fin søndag. Jeg hadde to morgentimer på Elixia, Running og TRX. Jeg må forresten tipse dere om TRX, det er trening med egenvekt i slynger. Jeg synes dette er en fin måte å variere styrketreningen på, dessuten er det mye lavere skadesannsynlighet når man trener med egenvekt.

Etter timene mine ble det litt pakking, nå er det tross alt bare to dager til vi flytter (!). I tillegg til en lang tur, vi måtte selvsagt gå innom det nye nabolaget vårt, og fant en hyggelig kafé som heter Oslok (egen anbefaling) som ligger like i nærheten av den nye leiligheten vår. Kaffen de serverer er økologisk, og kakene sukkerfri, det liker jeg!

IMG_0135

Sukkerfri Snickerskake? Ja takk!

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *