Jeg er nominert til Årets Turjente!

God onsdag dere!

I går fikk jeg den utrolig hyggelige beskjeden om at jeg er nominert til ÅRETS TURJENTE! Jeg har et sterkt ønske om å inspirere andre til å komme seg ut på tur og oppleve gleden ved dette. Det er derfor utrolig gøy å bli nominert til nettopp dette!

Jeg har vært på utallige fjellturer i hele Norge dette året, og har hatt det utrolig fint på tur! Jeg synes nominasjonen i seg selv var veldig stas men jeg hadde satt UTROLIG stor pris på om dere vil stemme på meg (@marianymo) HER!

Profilen min ser slik ut inne på siden:

Sjekk også ut den fantastiske turen vi hadde i Andøya og Lofoten her, etter denne turen ble jeg også kåret til ukens turjente av turjenter.no!

//Maria

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *