Ny månedens Challenge – Og hvordan har det gått til nå?

img_0589

Tenk at det er 1. desember allerede! Jeg våknet opp til snø i dag noe som gjorde det ekstra hyggelig 🙂

Det er tid for bloggens 3. Månedens Challenge, jeg har allerede hatt to Challenges, den første var å halvere sukkerinnholdet og den  andre var å løpe ute. Det jeg har tatt med meg videre fra den første er at jeg har blitt mye mer bevisst på å spise sunnere mellommåltider, jeg har kuttet ned på sukkerholdige müslier og youghurter. 

Når det kommer til å løpe ute fikk denne en liten demper når jeg var forkjølet, men før forkjølelsen hadde jeg mange friske økter ute som var veldig digg!

Nå er det tid for ny challenge, siden desember er en travel måned med julebord og travle kvelder så tenkte jeg at måndens challenge skal være: Morgentrening!

Jeg kan ikke huske å ha dratt fra morgentrening med dårlig humør og jeg synes det gir en perfekt start på dagen. Og ingenting er vel som å være ferdig trent etter jobb og ha kvelden fri til julebord eller andre sosiale sammenkomster.

Jeg har tre råd for å komme seg opp på morgentrening som jeg ønsker å dele med dere:

  1. Legg deg tidlig nok dagen før! Tips: Sett på en alarm når du skal legge deg 🙂
  2. Pakk baggen klar med favoritttreningstøyet ditt!
  3. Legg mobilen minst 3 meter unna sengen 🙂

Og husk den deilige følelsen etter gjennomført morgentrening neste gang du skal vurdere om du skal stå opp eller ikke!

For dere ekstra spreke morgenfugler så har jeg Running på Elixia Bjørvika 06:30 hver fredag 🙂

img_0246-1

Minner forresten om konkurransen på Instagram, hvor du kan vinne denne superfreshe tightsen fra Mizuno.

Ønsker dere en fortsatt kjempefin 1. desember!

//Maria

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *