Om å bli utbrent

Å bli utbrent har alltid vært en fjern tilstand for meg. Jeg har ikke vært utbrent, men har i det siste kjent at jeg har litt mye på agendaen. Jeg prøver å være bevisst på dette, og tror ikke man skal undervurdere konsekvensene av å stå på for hardt. Jeg vet om flere tilfeller hvor flinke, såkalte “supermennesker” har møtt på veggen noe som kan få ganske store konsekvenser.

Hverdagen min består stort sett av trening, jobb, instruktør-jobb på Elixia, venner og familie og nå også blogg og flytting. Jeg liker alle disse tingene utrolig godt, og jeg gleder meg til å stå opp hver morgen. Men likevel må jeg bli flinkere til å slappe av en gang i blant. Jeg har derfor begynt å ha en fast hvilke eller slappe-avdag en gang i uken. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har prøvd på dette tidligere, uten særlig suksess fordi jeg brukte disse dagene på å gjøre alle ugjorte gjøremål fra tidligere i uken. Men denne gangen skal jeg sørge for at hviledagen blir hviledag. Jeg har derfor lagt inn en fast hviledag i uken i kalenderen min, selvsagt med rom for litt fleksibilitet. Hvis jeg klarer dette frem til jul skal jeg unne meg og Mats et tur på spa.

Jeg oppfordrer dere til å gjøre det samme 🙂

IMG_9917

I går ble hviledagen brukt på å gjøre klar til kveldsmat etter Mats sin løpetrening med Baker Hansen , han hadde med seg ferskt havrespeltbrød hjem, som er favoritten min!

//Maria Nymo

 

 

Blogglistenhits

3 Comments

 1. Susanne
  25. oktober 2016

  Hvorfor skriver du et innlegg om å bli utbrent når du ikke engang vet hvordan det føles?

  Svar
  1. Maria Nymo
   25. oktober 2016

   Takk for kommentar Susanne 🙂

   Jeg skriver om det fordi jeg synes det er viktig for alle, enten man har vært utbrent eller ikke å ikke å være bevisst hvor mye man “tar på seg” i hverdagen for å unngå å bli utbrent.

   Svar
  2. Maria Nymo
   25. oktober 2016

   Takk for kommentar Susanne 🙂

   Jeg skriver om det fordi jeg synes det er viktig for alle, enten man har vært utbrent eller ikke å ikke å være bevisst hvor mye man “tar på seg” i hverdagen for å unngå å bli utbrent.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *