Ukens mandagstips: Faste gode middager

Ny mandag og nytt mandagstips!

Jeg har noen faste middager som går igjen nesten hver uke som jeg tenkte å dele med dere. Felles for disse middagene er at de er enkle å lage og smaker godt 🙂

Risotto med Steinsopp:

Jeg ble introdusert for Superbra sin risotto når en venninne flyttet til England. Når jeg skulle besøke henne ba hun meg om å kjøpe med denne risottoen fordi hun ikke kunne finne lignende i England. Jeg måtte selvsagt smake denne vidunder-risottoen, og skjønte godt hvorfor hun ville at jeg skulle kjøpe den med. Risottoen smaker helt himmelsk, og er veldig lettvint å lage (du blander bare posens innhold med kokende vann). Bildet er fra gårsdagens middag, både jeg og Mats hadde vært på hyttetur i helgen så da var det veldig greit å slenge sammen denne, godt var det også!

Salmalaks med mango, cherrytomater, søtpotetchips og alt man måtte ønske å ha til:

Jeg er utrolig glad i Salmalaks, jeg liker det aller best med mango, søtpotet og grønnsaker som tomat og oliven til men man kan bruke stort sett alt man har i kjøleskapet til.

Taco:

Den obligatoriske fredagstacoen! I det siste har vi begynt å bytte ut karbonadekjøttdeigen med kylling, jeg synes det smaker enda bedre også prøver vi å spise litt mer ren mat. Jeg bruker også taco-produktene til Superbra som gir utrolig god smak.

//Maria

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *