Utnytt høsten

IMG_0104

Har blitt veldig glad i Rönisch Hedda Warm settet mitt  fra Ladysport (adlink).

I en travel hverdag prøver jeg å prioritere med utgangspunkt i hva som gir meg glede og overskudd.

En av disse tingene er å være ute, men nå som det går mot mørkere tider kan det bli fristende å sitte inne etter jobb og terskelen for å dra ut på jogge- eller gåtur blir ofte høyere. Men følelsen etter en løpetur ute i frisk luft eller en lang gåtur med en venninne er jo så god så jeg har absolutt ikke tenkt å la mørkere tider stoppe meg fra å gjøre dette.

Jeg har funnet noen “triks” som gjør det enklere å komme seg ut. Det kan være å sette sammen favorittspillelisten min, gå sammen en venninegjeng å avtale at vi skal gå tur en gang i uken, eller “gå fra gjøremål til gjøremål” i helgene. Og sist men ikke minst er det viktig å kle på seg god, å fryse er oppskriften på en dårlig ute-opplevelse.  Jeg har benyttet meg av alle disse alternativene. De siste tre lørdagene har eksempelvis jeg og Mats tatt på oss løpetøy og jogget fra butikk til butikk. Tempoet er ikke til å skryte av, men det er jo ikke det viktigste.

IMG_0107

Høst <3

I kveld er det jubileum med NHH, noe jeg har gledet meg lenge til. Og i morgen står Bygdøymila på agendaen, jeg håper å nå målet mitt på under 50 minutter.

Ha en fin helg ute 🙂

/Maria

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *